FőoldalAkciókKapcsolatGalériaRegisztrációBejelentkezés

Szállítás és garancia

Szállítási feltételek

Szállítási cím: Házhoz szállítást Budapestre és vidékre egyaránt lehet kérni. Minimum rendelési összeg 2000ft. Ezen összeg alatt kiszállítást nem tud kérni, csak személyes átvétel lehetséges. Szállítási címként szerepelhet a lakás, vagy akár a munkahely címe is, azaz Magyarország területén bármilyen szállítási cím megadható. A szállítási cím eltérhet a számlázási címtől is. Szállítási címként azt a címet érdemes megjelölni, ahol a vevő nagy valószínűséggel tartózkodik a szállítás várható időpontjában. A rendelést át nem vevő vásárlók részére a továbbiakban csak a rendelés értékének előre utalása esetén szállítunk. A rendeléskor megadott szállítási címet utólag nem lehet módosítani! Kérem, ha áfás számla igénye van, akkor azt a rendelés leadásakor a az áfás számla gombra kattintva jelezze!

Szállítási határidő:

A megrendeléseket 3-6 külföldi árucikk esetén 7-21 munkanap alatt teljesítjük munka időben, azaz 9-17 óra között. Erről e-mailben a megrendelőt értesítjük. Amikor a rendelés "feldolgozás alatt" állapotú, az azt jelenti, hogy csomagját átadtuk a futárnak. Ezt e-mailben jelezzük, valamint elküldjük a futárszolgálat telefon számát is, hogy Ön telefonon időpontot tudjon egyeztetni!
Mivel internetes áruházunkban nincs minden termék készleten ezért előfordulhat, hogy a megrendelt terméket hosszabb kiszállítási határidővel vagy nem tudjuk biztosítani a részükre, ilyen esetben e-mailben illetve telefonon értesítjük Önt. A megrendelő ilyenkor elállhat a vásárlástól, vagy eldöntheti kíván-e várni az adott termék megérkeztére!

Szállítási díj:
A csomag méretétől, és a megrendelt árucikkek számától függetlenül, értéktől, súlytól, távolságtól függetlenül a futárpostai szállítási díj, utánvétel esetén 2390,-Ft. Természetesen nem kell szállítási díjat fizetni személyes átvétel esetén. Ha Ön személyes átvételt választ, a rendelés feldolgozása után e-mailben értesítjük az adott termék átvételéről.

A szállítást a Royal Sprint futárszolgálat végzi.
A futár szolgálat garantálja a csomag feladás idejéhez képest 24-48 órán (kivéve hétvége) belüli szállítást. Ez azt jelenti, hogy a feladott csomagok, következő munkanapokon érik el a címzettet.

Garanciát adunk minden termékre az átadástól számított 1 hónapig -
kivéve ha a gyártó ennél hosszabb idejű garanciával hozza forgalomba,
termékét Magyarországon.

Alkatrészek esetében a számla egyben jótállási jegyként is szolgál,
külön jótállási jegyet nem adunk.
A garancia érvényesítésének fontos feltétele, hogy az alkatrész a márkának megfelelő szakműhelyben kerüljön beszereltetésre


Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a
117/1991. (IX.10.) sz. Kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.

Elállás joga

Megrendelése során Ön élhet a 17/1999. Kormányrendeletben
részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával. Felvilágosítás,
speciális kérés és esetleges probléma esetén kérjük, keresse meg
Vevőszolgálatunkat a futarmotorosbolt.hu@gmail.com címen.
Telefon: 06(70)572-3341
Vagy személyesen a 2330.Dunaharaszti, Knézich utca 17.sz alatti boltunkban, Molnár Péternél

Folytatás
facebook

0